Er du Familieidræts nye instruktør?

Vi søger passionerede instruktører, som brænder for at være aktive og som har lyst til at give deres bevægelsesglæde videre til vores medlemmer


Hos os får du:
Undervisningserfaring i en visioner idrætsforening,hvor gode oplevelser med aktive familier er i højsæde. Medbestemmelse og medansvar, da det er dig som instruktør der er kernen i foreningen.
Desuden tilbyder vi uddannelse, instruktørtøj og omkostningsgodtgørelse.

Vi tilbyder følgende hold:
- Vandhold
- Bevægelses-, lege- og motorikhold
- Forældrebarn hold
- Aktiviteter i det fri

Du kan se de hold vi pt. tilbyder her.

Vi udvider løbende med nye hold, så hvis du brænder for noget helt specielt og drømmer om at starte dit eget hold, hører vi gerne om din ide.

Er du interesseret i at blive instruktør i Familieidræt, eller har du spørgsmål, så send en mail med din ansøgning eller dit spørgsmål til: info@familieidraet.dk.

Ansøgningen skal indehold navn, mobilnummer, mailadresse samt kort beskrivelse af tidligere undervisningserfaring (hvis dette haves) samt motivation for, hvorfor du gerne vil være instruktør i Familieidræt.
instruktør videoer

Instruktør i Familieidræt - er det noget for dig?
Anna har på bare fire sæsoner haft både Forældre-barn hold, Turbo-hold, Familieidræt i det fri, og hun er nu en del af bestyrelsen. Kig med her og hør, hvorfor Anna slet ikke er færdig med Familieidræt:Amalie skal til efteråret starte et familieyoga hold op, som hun længe har drømt om. Se her hvorfor Amalie altid glæder sig til træning i Familieidræt.
Mikkel har altid gerne ville undervise, men manglede erfaring. Det har han nu fået - og en masse smil fra glade forældre:Kira har været aktiv i Familieidræt i 10 sæsoner og været med til at starte Familieidræt i det fri – se her hvorfor Kira har været med så længe:
Familieidræt.dk © 2013 info@familieidraet.dk