NyhederKlubmodul henter siden
Kajak v. Amager Strand (Del af medlemskab)
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kajak (begynder/ let øvet) på Amager Strand

Er I tosset med vand og klar på at prøve kræfter med kajakker, så kom med ud til en søndag på Amager Strand. Alle kan være med. I skal hverken være eliteroere eller brændende friluftsmennesker for at deltage som familie. Men I skal være klar på, at blive udfordret med lege, kajakteknik og en tur i bølgen blå.


 Begynder Kajak

 Alle kan deltage på holdet. Der er plads til leg, badning og hygge. Aktiviteterne tilpasses jeres niveau, hvad end I er helt nybegyndere eller let-øvede. 


Hvor: Den Blå Foreningsby - Øresundsstien 7A, 2300 København S

Hvornår: Søndag d. 4. juni 2023 kl. 10.00-13.00
 
Instruktører: Julie og Rosita
 
Har I spørgsmål så skriv til os på: 
info@familieidraet.dk
 
Afmeldingsgebyr

Vores weekendaktiviteter er en del af medlemskabet og koster ikke en merbetaling, men vi har besluttet at pålægge et afmeldingsgebyr på 25 kr./person ved tilmelding til vores weekendaktiviteter. Dette gebyr betales tilbage ved fremmøde til aktiviteten eller afmelding senest onsdagen i ugen inden aktiviteten. Vi oplever desværre at mange melder sig til og derefter melder fra igen på dagen eller blot ikke dukker op – dette optager en plads på tilmeldingslisten, som kunne være gået til en anden familie. Derudover er det hverken fedt for dem der møder op eller for instruktørerne, når der er stort frafald på dagen.
Tilmeldte
11 /18
Tilmeldingsfrist
04.06.2023
Tidspunkt
04.06.2023 kl. 10.00 - 04.06.2023 kl. 13.00
Sted
Den Blå Foreningsby, Amager Strand
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer