NyhederKlubmodul henter siden
Natur-Kok på Kongelundsfortet (del af medlemskab)
Tilmeldingsfrist er overskredet

Natur-Kok - Kongelundsfortet

Endnu engang kommer Natur-Kok med mad over bål tilbage på programmet og det bliver super spændende. 

 I skal glæde jer til 4 gode timer med madlavning og sjove lege.


 Hvor: 
Kongelundsfortet - Kalvebodvej 265, 2791 Dragør

 Hvornår
: Søndag d. 14. maj kl. 10.00-14.00

 

For at komme til Kongelundsfortet kan man tage Metroen til Ørestad metrostation og derfra tage bus 33 mod Dragør Stationsplads via Ullerup. Her skal man tage bussen til Sydvestpynten (Kalvebodvej) og derfra er der 280 meter til Kongelundsfortet. Det kan times med at der ankommer en bus til Kongelunden kl. 9.53 og start af eventet er kl. 10. 
 

Instruktører: Rosita og Julie

 

Holdbetaling: Det vil være inkluderet i jeres medlemskab af Familieidræt, men det vil koste 20 kr. pr mand i forplejning, som bedes medbringes til instruktøren den pågældende dag. 

 

Har I spørgsmål så skriv til os på: info@familieidraet.dk


Afmeldingsgebyr
Vores weekendaktiviteter er en del af medlemskabet og koster ikke en merbetaling, men vi har besluttet at pålægge et afmeldingsgebyr på 25 kr./person ved tilmelding til vores weekendaktiviteter. Dette gebyr betales tilbage ved fremmøde til aktiviteten eller afmelding senest onsdagen i ugen inden aktiviteten. Vi oplever desværre at mange melder sig til og derefter melder fra igen på dagen eller blot ikke dukker op – dette optager en plads på tilmeldingslisten, som kunne være gået til en anden familie. Derudover er det hverken fedt for dem der møder op eller for instruktørerne, når der er stort frafald på dagen.

Tilmeldte
24 /40
Tilmeldingsfrist
14.05.2023
Tidspunkt
14.05.2023 kl. 10.00 - 14.05.2023 kl. 14.00
Sted
Kongelundsfortet
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer