NyhederKlubmodul henter siden
Kano (del af medlemsskab)
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kano på Lyngby Sø

Kom og deltag med hele familien. Vi har kanoer, padler og alt andet I skal bruge. Vi anbefaler at I tager en madpakke med, der bliver tid til at spise undervejs. I må meget gerne tage en ven med, men skriv til instruktøren først og spørg om tilgængeligheden på holdet.

Alle kan være med
I skal hverken være eliteroere eller brændende friluftsmennesker for at deltage som familie. Men I skal være klar på, at blive udfordret med lege, kanoteknik og skiftende vejr. Husk altid godt med tøj der passer til vejret.

Hvor: Lyngby Sø, FDF Spejderhytte, Rustenborgvej 15A, 2800 Kongens Lyngby (10 min. gang fra Lyngby st.).

Hvornår: Lørdag d. 18. Juni 2022 kl. 10.00-13.00

Instruktører: Mike

Til info: Som udgangspunkt kommer I til at padle sammen med jeres familie. Dog skal I være forberedt på at I evt. kommer til at dele kano med en anden familie, da vi skal have fyldt kanoerne helt op. I skal også være opmærksomme på, at I max kan være fire personer i hver kano 2 voksne og 2 børn. Hvis jeres familiekonstellation ser anderledes ud, dvs. I er flere end angivet, så skal I enten finde flere venner/familiemedlemmer, som kan tilmeldes og tage med eller være klar på at dele jer op i to kanoer og dele kanoen med anden familie. Voksne, må meget gerne bestå af onkel, bedstefar/mor, tante, kusine osv.

Har I spørgsmål så skriv til os på: info@familieidraet.dk
Tilmeldte
23 /25
Tilmeldingsfrist
18.06.2022
Tidspunkt
18.06.2022 kl. 10.00 - 18.06.2022 kl. 13.00
Sted
Lyngby Sø
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer