NyhederKlubmodul henter siden
Kano v. Lyngby Sø (del af medlemskab)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kano på Lyngby Sø

Kom og deltag med hele familien. Vi har kanoer, padler og alt andet I skal bruge. Vi anbefaler at I tager en madpakke med, der bliver tid til at spise undervejs. I må meget gerne tage en ven med, men skriv til instruktøren først og spørg om tilgængeligheden på holdet.

Alle kan være med
I skal hverken være eliteroere eller brændende friluftsmennesker for at deltage som familie. Men I skal være klar på, at blive udfordret med lege, kanoteknik og skiftende vejr. Husk altid godt med tøj der passer til vejret.

Hvor: Lyngby Sø, FDF Spejderhytte, Rustenborgvej 15A, 2800 Kongens Lyngby (10 min. gang fra Lyngby st.).

Hvornår: Søndag d. 21. august 2022 kl. 10.00-13.00

Instruktører: Anna og Rosita

Til info: Som udgangspunkt kommer I til at padle sammen med jeres familie. Dog skal I være forberedt på at I evt. kommer til at dele kano med en anden familie, da vi skal have fyldt kanoerne helt op. I skal også være opmærksomme på, at I max kan være fire personer i hver kano 2 voksne og 2 børn. Hvis jeres familiekonstellation ser anderledes ud, dvs. I er flere end angivet, så skal I enten finde flere venner/familiemedlemmer, som kan tilmeldes og tage med eller være klar på at dele jer op i to kanoer og dele kanoen med anden familie. Voksne, må meget gerne bestå af onkel, bedstefar/mor, tante, kusine osv.

Har I spørgsmål så skriv til os på: info@familieidraet.dk

Afmeldingsgebyr
Vores weekendaktiviteter er en del af medlemskabet og koster ikke en merbetaling, men vi har besluttet at pålægge et afmeldingsgebyr på 25 kr./person ved tilmelding til vores weekendaktiviteter. Dette gebyr betales tilbage ved fremmøde til aktiviteten eller afmelding senest 1 måned før aktiviteten. Vi oplever desværre at mange melder sig til og derefter melder fra igen på dagen eller blot ikke dukker op – dette optager en plads på tilmeldingslisten, som kunne være gået til en anden familie. Derudover er det hverken fedt for de der møder op eller for instruktørerne, når der er stort frafald på dagen.
Tilmeldte
0 /25
Tilmeldingsfrist
21.08.2022
Tidspunkt
21.08.2022 kl. 10.00 - 21.08.2022 kl. 13.00
Sted
Lyngby Sø
Instagram
Vi takker vore sponsorer