Klubmodul henter siden
Kano (del af medlemskab)
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Kano på Lyngby Sø

Kom og deltag med hele familien. Vi har kanoer, padler og alt andet I skal bruge. Vi anbefaler at I tager en madpakke med, der bliver tid til at spise undervejs. I må meget gerne tage en ven med, men skriv til instruktøren først og spørg om tilgængeligheden på holdet.
 

Alle kan være med
I skal hverken være eliteroere eller brændende friluftsmennesker for at deltage som familie. Men I skal være klar på, at blive udfordret med lege, kanoteknik og skiftende vejr. I vil til hver gang få en beskrivelse af, hvad vi skal på dagen, og hvilken påklædning der vil være passende.

Hvor: Lyngby Sø, FDF Spejderhytte, Rustenborgvej 15A, 2800 Kongens Lyngby (10 min. gang fra Lyngby st.).

Hvornår: Søndag d. 6. juni 2021 kl. 10.00-13.00

Instruktører: Mike, Bjørg og Casper

Til info: Som udgangspunkt kommer I til at padle sammen med jeres familie. Dog skal I være forberedt på at I evt. kommer til at dele kano med en anden familie, da vi skal have fyldt kanoerne helt op. I skal også være opmærksomme på, at I max kan være fire personer i hver kano 2 voksne og 2 børn. Hvis jeres familiekonstellation ser anderledes ud, dvs. I er flere end angivet, så skal I enten finde flere venner/familiemedlemmer, som kan tilmeldes og tage med eller være klar på at dele jer op i to kanoer og dele kanoen med anden familie. Voksne, må meget gerne bestå af onkel, bedstefar/mor, tante, kusine osv. 

Har I spørgsmål så skriv til os på: info@familieidraet.dk
Tilmeldte
20 /20
Tilmeldingsfrist
06.06.2021
Tidspunkt
06.06.2021 kl. 10.00 - 06.06.2021 kl. 13.00
Sted
Lyngby Sø
VÆLG ANTAL FAMILIEMEDLEMMER SOM SKAL DELTAGE
Total

SENESTE NYHEDER

Familieidræt i pressen

Familieidræt - Videoer