Familieidræt "i det fri" 

Familieidræt "i det fri" er vores gren af hold som foregår i det fri, altså udendørs. Her er sæsonstrukturen anderledes med en efterårssæson (august til december) og en forårssæson (januar til juni) samt hold henover sommeren (maj til september). I det fri holdene mødes 1 søndag i måneden (4 søndage i alt) i 2-3 timer af gangen. Ved tilmelding binder man sig til alle søndage. Det skal dog gøres tydeligt, at man godt kan tilmeldes, selvom man på forhånd ved, at der er en eller flere datoer man ikke kan.    

"I det fri" skal man hverken være jægersoldat eller brændende friluftsmenneske for at deltage som familie. Men man skal være klar på at blive udfordret til land og til vands. Dette betyder også, at man selvfølgelig skal være forberedt på, at uanset vejret er vi udenfor. 

Vores angivelser i forhold til alder på vores hold er vejledende og er der en lillesøster/lillebror der ikke kan passes mens storesøster, mor og/eller far er til Familieidræt, så er er lillesøster selvfølgelig velkommen og kan også tilmeldes på holdet.

 

Nedenfor kan I se de hold som vi udbyder "i det fri" den kommende sæson.

Familieidræt i det fri - på land og i vand (4-10 år):

Hvor:
Den Blå Foreningsby - Amager Strand 
 
4 søndage:
Søndag d. 22. september
Søndag d. 6. oktober
Søndag d. 10. november
Søndag d. 8. december
 
Alle 4 søndage kl. 10.00 - 13.00
 
Læs mere og tilmeld jer her
 
 

Familieidræt i pressen

Familieidræt - Videoer