BLIV MEDLEM HOS FAMILIEIDRÆT

Tilmeld dig og din familie på et eller flere af Familieidræts hold. Her får I mulighed for at være sammen på en sjov og anderledes måde, at afprøve nye aktiviteter og få sved på panden. Familieidræt er for alle børnefamilier der gerne vil have gode og sjove idræt- og friluftsoplevelser sammen.

I tilmelder jer Familieidræts hold under VORES HOLD

 

SÆSONER

Der er 2 sæsoner i Familieidræt:

  • Hovedsæsonen: september – marts
  • Sommersæsonen: april – juni

Derudover har vi `Familieidræt i det fri´som finder sted 5 søndage i både efterår, forår og hen over sommeren.

Og så afholder vi enkelte events i løbet af året, så hold øje med vores facebook- og hjemmeside.

 
 

PRISER

Vi gør opmærksom på, at prisen på nogle hold kan afvige fra sæsonprisen, da varigheden af holdene enten kan være længere eller kortere end den pågældende sæson.  

Prisen for hovedsæsonen er:

Første voksen: 600 kr. / Første barn: 600 kr.  - svarende til en samlet pris på 1200 kr. 

Derefter koster ekstra børn: 450 kr. og ekstra voksne: 450 kr.
 

Prisen for sommersæson er:

Første voksen: 300 kr. / Første barn: 300 kr. - svarende til en samlet pris på 600 kr.

Derefter koster ekstra børn: 250 kr. og ekstra voksne: 250 kr.

 
Prisen for `Familieidræt i det fri´hold er:

Første voksen: 400 kr. / Første barn: 400 kr. - svarende til en samlet pris på 800 kr. 

Derefter koster ekstra børn: 300 kr. og ekstra voksne: 300 kr.

 
 
Hvis I som forældre ønsker at skiftes til at komme med jeres barn/børn, er det i orden kun at tilmelde den ene af jer.
 
 

TILMELDING

For at tilmelde dig hold skal du oprette en profil med oplysninger om dig selv og det/de børn og/eller anden voksen som også skal tilmeldes. Det er vigtigt at alle familiemedlemmer får en profil så vi i foreningen kan se alle medlemmer, medlemsoptælle m.m. Du finder en guide til oprettelse af profil her:  Oprettelse af profil

Da der er begrænset antal pladser på holdene, tildeles disse efter ”først til mølle”. For at tilmelde jer, skal I gå ind på det hold, I ønsker at tilmelde jer og trykke på ”tilmeld holdet”. Dernæst vil I blive guidet igennem tilmelding og betaling. Efter betaling modtager I en mail med en bekræftelse, samt nogle generelle informationer om det tilmeldte hold (tid, sted, startdato, slutdato mm.) Medlemmer fra vores forrige sæson har mulighed for at tilmelde sig før andre.
 

VENTELISTER

Under VORES HOLD fremgår det, om der er flere pladser på et hold eller ej. Hvis holdet er booket, er det muligt at tilmelde sig venteliste, hvor I vil få en mail, hvis der kommer pladser på holdet.

 

AFLYSNINGER

Der er ikke træning i skolernes ferie og på helligdage. Yderligere kan der forekomme enkelte aflysninger i løbet af sæsonen, hvis lokalet aflyses fra kommunens side eller ved sygdom. Bestyrelsen i Familieidræt vil, i givet fald, forsøge at finde alternative træningssteder/instruktører. Med et medlemskab i Familieidræt betaler du ikke for hver enkelt gang men for et samlet medlemskab og enkelte velbegrundede aflysninger giver derfor ikke retten til kompensation. 

 

TILBAGEBETALING AF KONTINGENT

Ifølge foreningens vedtægter §4.6, er det som udgangspunkt ikke muligt for medlemmer at melde sig ud og få pengene tilbage i den periode de har betalt kontingent for. Bestyrelsen kan dog i særlige tilfælde give dispensation.
Hvis du har en særlig grund til at ønske tilbagebetaling af kontingent, skriv da til: info@familieidraet.dk
 


 
 

Familieidræt i pressen

Familieidræt - Videoer