Info
Info
I det fri hold - på land og i vand for børn med CP og deres familier på Amager strand, Øresundsstien 7A 2300 København S
For børn i alderen 4-10 år og deres forældre.
Hvor: Den Blå Foreningsby på Amager Strand
 
Hvornår:
Søndag d.3. februar
Søndag d.10. marts
Søndag d.7. april 
Søndag d.12. maj
Søndag d. 16. juni  
 
Er I modige, og vil I have de vildeste oplevelser i foråret? Så er dette hold lige noget for jer.

Familieidræt trækker endnu en gang ud i det fri og laver et forløb over 5 søndage i foråret 2019. Holdet er målrettet med aktiviteter, hvor børn med Cerebral Parese kan deltage, og dette i aktiviteter sammen med deres familier. Vi samarbejder med Elssas-fonden for bedst muligt at målrette aktiviteterne, så de passer til børnene og familiernes behov. 

På Familieidræt i det fri - på land og i vand får I muligheden for at opleve saltvandet fra en kajak, lave lækker mad over bål, svede i en sauna, blive udfordret i parkour og mange andre spændende og sjove ting, som giver en smagsprøve på forskellige aktiviteter i det fri. Det hele foregår på Amager Strandpark ved Den Blå Foreningsby, som Familieidræt er en del af. Vi har derfor adgang til enestående faciliteter.

Man skal hverken være jægersoldat eller brændende friluftsmenneske for at deltage som familie. Men man skal være klar på at blive udfordret til lands og til vands. Dette betyder også, at man selvfølgelig skal være forberedt på, at uanset vejret er vi ude. Derfor er det vigtigt, at man tænker over, hvad man skal og hvilken beklædning, der vil være passende. I vil til hver gang få en kort beskrivelse af, hvad der vil være passende påklædning til aktiviteterne.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Familieidræt i pressen

Familieidræt - Videoer