Info
Kanohold -  For børn i alderen +6 år og deres forældre.
 
Hvor: Lyngby Sø, FDF Spejderhytte, Rustenborgvej 15A, 2800 Kongens Lyngby (10 min. gang fra Lyngby st.).
 
Hvornår: 
26. maj
2. juni
25. august
15. september
 
Pris 
900,- (ét barn og én voksen).
Ønsker I at tilmelde flere familiemedlemmer koster det 350,- kr. pr. person. 
Halv sæson - halv pris 
450,- (1 barn og 1 voksen)
Ekstra familiemedlemmer 175,- pr. person 
 
Er I tosset med vand, klar på fede udendørslege og spændende oplevelser sammen i en kano? Så er dette hold lige noget for jeres familie. 
 
I får mulighed for at opleve naturen og vandet fra en kano, gå på gyngende jord, padle i snævre passager og mange andre spændende oplevelser.
Det hele foregår som udgangspunkt på Lyngby sø, men vi skal også besøge omkringliggende åer og naturområder.
 
Alle kan være med
I skal hverken være eliteroere eller brændende friluftsmennesker for at deltage som familie. Men I skal være klar på, at blive udfordret med lege, kanoteknik og skiftende vejr. I vil til hver gang få en beskrivelse af, hvad vi skal på dagen, og hvilken påklædning der vil være passende. 
 
Så tag mor og far i hånden og mød op til 4 søndage med fokus på leg, naturoplevelse og kano.
 
Til info
Som udgangspunkt kommer I til at padle sammen med jeres familie. Dog skal I være forberedt på at I evt. kommer til at dele kano med en anden familie, da vi skal have fyldt kanoerne helt op. I skal også være opmærksomme på, at I max kan være fire personer i hver kano 2 voksne og 2 børn. Hvis jeres familiekonstellation ser anderledes ud, dvs. I er flere end angivet, så skal I enten finde flere venner/familiemedlemmer, som kan tage med eller være klar på at dele jer op i to kanoer og dele kanoen med anden familie. Voksne, må meget gerne bestå af onkel, bedstefar/mor, tante, kusine osv.
 
Børn under 4 år er gratis men skal IKKE tilmeldes via den ordinære tilmelding. Ift. pladser i kanoerne skal børn under 4 år tilmeldes ved at sende en mail til info@familieidraet.dk  
 
Har du spørgsmål til holdet eller tilmelding er I velkommen til at sende en mail info@familieidraet.dk 
 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Familieidræt i pressen

Familieidræt - Videoer