Nyheder


Efterår 2022 01.08.2022  -  31.12.2022
Vejledning

PRIS OG MEDLEMSKAB

Det halvårlige medlemskab i Familieidræt giver adgang til foreningen aktiviteter og events.

Medlemskontingentet er 400 kr. pr. halvår (for ét barn og én voksen) og fornyes automatisk halvårligt (1. december og 1. juni).

Ekstra familiemedlemmer koster 200 kr.

Medlemskabet dækker omkostninger som f.eks. udvikling af nye aktiviteter, uddannelse af instruktører, reklame og markedsføring, forsikring, administration mm.

Da Familieidræt både er en forening på Frederiksberg og i København
betaler man medlemskab i forhold til sin bopæl, men dette har ingen betydning for deltagelse i vores mange aktiviteter.


Holdbetaling på faste ugentlige hold
Det vil fortsat være muligt at gå på et fast ugentligt hold i Familieidræt. For at tilmelde sig disse hold skal I være medlemmer og have betalt medlemskontingent. Derudover vil der være en holdbetaling på disse hold på 200 kr. pr. person.

Afmeldingsgebyr
Vores weekendaktiviteter er en del af medlemskabet og koster ikke en merbetaling, men vi har besluttet at pålægge et afmeldingsgebyr på 25 kr./person ved tilmelding til vores weekendaktiviteter. Dette gebyr betales tilbage ved fremmøde til aktiviteten eller afmelding senest 1 måned før aktiviteten. Vi oplever desværre at mange melder sig til og derefter melder fra igen på dagen eller blot ikke dukker op – dette optager en plads på tilmeldingslisten, som kunne være gået til en anden familie. Derudover er det hverken fedt for de der møder op eller for instruktørerne, når der er stort frafald på dagen.

 Medlemskab - Frederiksberg (FRB)

VÆLG DETTE MEDLEMSKAB HVIS DU BOR I FREDERIKSBERG KOMMUNE 

Da Familieidræt både er en forening på Frederiksberg og i København betaler man medlemskab i forhold til sin bopæl, men dette har ingen betydning for deltagelse i vores mange aktiviteter.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Medlemskab - København og omeg (KBH)

VÆLG DETTE MEDLEMSKAB HVIS DU BOR I KØBENHAVNS KOMMUNE ELLER OMEGN

Da Familieidræt både er en forening på Frederiksberg og i København betaler man medlemskab i forhold til sin bopæl, men dette har ingen betydning for deltagelse i vores mange aktiviteter.

Tilmeld/Læs mere - (1)
Instagram
Vi takker vore sponsorer