* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Tumlestik i DGI-byen (1-2 år)

Antal tilmeldte: 39/46 Alder: 1-2 Pris: 740,00 DKK
04/09/2023 - 11/12/2023 DGI-byen, Sportshuset Mandag 16:00-16:30 Instruktør:
Beskrivelse

Ugentligt Tumlestik i DGI-byen 1-2 år 

Vores tumlestik hold handler om at bygge bånd mellem forældre og barn gennem bevægelse.

Det er børns fysik og motorik, der danner grundlaget for den udvikling, som de går igennem, og disse elementer har indflydelse på deres sociale, psykiske og intellektuelle færdigheder i hele barndommen.

Holdet har derfor fokus på at udvikle dit barns motorik og fysisk kunnen uanset om de kryber, kravler eller går. I vil på holdet blive introduceret til de tre vigtigste sanser, som jeres børn på holdet, vil få stimuleret til at udvikle. Holdet undervises sådan, at der er inspiration til lege, som også kan laves derhjemme. Vi arbejder med alle kroppens sanser, men har særligt fokus på følesansen, muskel-led sansen og balance/ vestibulærsansen.

Vi benytter os af ritualisering for at skabe genkendelighed og en tryg ramme for børnene at færdes i, og vi har derfor altid den samme start og slut-sang, så børnene ved hvornår de starter og slutter.

Hvor: Sportshuset, DGI-byen Tietgensgade 65, 1704 København

Hvornår: Mandage fra d. 4. september til 11. december 2023, kl. 16.00-16.30 (bemærk ingen undervisning i uge 42)

Målgruppe: Børn i alderen 1- 2 år og deres forældre 

Instruktører: Mike, Mia, Anna og Julie

Holdbetaling: Holdbetalingen dækker grundmedlemskabet og betaling for selve holdet for både dig og dit barn. Grundmedlemskabet er 200 kr./person og dækker omkostninger som f.eks. udvikling af nye aktiviteter, uddannelse af instruktører, reklame og markedsføring, forsikring, administration mm. samt giver mulighed for deltagelse på vores weekendaktiviteter. Prisen for holdet er 170 kr./person og dækker jeres plads på det ugentlige hold.  

Har I spørgsmål så skriv til os på: info@familieidraet.dk

Pris: 740,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Vores Samarbejdspartnere