STORE SMIL, GRIN OG RØDE KINDER HOS BÅDE BØRN OG VOKSNE ER ET SUCCESKRITERIUM, NÅR FAMILIER GÅR TIL AKTIVITETER HOS FAMILIEIDRÆT!

Familieidræt er en frivillig idrætsforening for børnefamilier, der gerne vil gå til idræt sammen, afprøve sjove aktiviteter og være sammen som familie på en hyggelig og anderledes måde.

Familieidræt startede op i 2010 og var den første idrætsforening i Danmark med aktiviteter kun rettet mod børnefamilier. Foreningen startede ud fra en undren over, hvorfor forældre oftest står ved sidelinjen og ser passivt til, mens deres børn dyrker idræt – når de i stedet, sammen kan få en time med sjove aktiviteter, familiesamvær og sved på panden. Dette ville Familieidræt gerne være med til at ændre og er derfor blevet en forening, der tilbyder børnefamilier attraktive tilbud, som de kan gå til sammen, og som giver både store og små en sjov og anderledes oplevelse hver gang.

Frivilligheden er et grundlæggende element i foreningen, og det frivillige engagement har været det bærende siden foreningens opstart. Foreningen er non-profit og alle indtægter går til at forbedre foreningens aktiviteter og give Familieidræts medlemmer endnu flere gode og sjove oplevelser!

Familieidræt holder til på Frederiksberg, Vesterbro, Nørrebro, og Amager Strand. Foreningens aktiviteter er for forældre og børn fra 1-12 år og aktiviteterne spænder bredt.

I Familieidræt vil vi gerne blive ved med at udvikle og forbedre os, og er meget åbne for medlemmernes input. Så kom meget gerne med jeres ideer og kommentarer - skriv til: info@familieidraet.dk

 

BESTYRELSEN FAMILIEIDRÆT FREDERIKSBERG OG KØBENHAVN 

Formandskab:
Rosita Olvhøj
Anna Pouplier

Kasserer:
Dan Olvhøj 

Bestyrelsesmedlemmer: 
Mike Mønsted Krohn
Mia Didriksen
Julie Petersen

Ansatte:
Josefine Mikala Terp


FAMILIEIDRÆTS VEDTÆGTER

Vedtægter Familieidræt Frederiksberg: Vedtægter Familieidræt FRB 2023
Vedtægter Familieidræt København: Vedtægter Familieidræt KBH 2023

 

FAMILIEIDRÆT I PRESSEN

Idrættens Analyseinstitut: "Familieidræt: Idrætsforening for familier i offensiven"

DGI Udspil: "Hop ind i familiens hverdag"

Vores Samarbejdspartnere